Energetisch reinigen

Iedere dag ontvangt iedereen informatie van buitenaf. Op school, op het terras, tijdens een dagje weg, een verjaardag, noem het maar op. Als jouw kind hoog gevoelig is dan is dit een behoorlijke uitdaging om te verwerken. Wel is het belangrijk dat alle informatie verwerkt wordt. kinderen kunnen ander gedrag gaan vertonen. Ze worden drukker, moe, opstandig, boos, verdrietig. Ze kunnen niet meer slapen of krijgen lichamelijk klachten. Het is belangrijk dat je kind in contact blijft met zichzelf en zijn lichaam. Op deze manier kunnen ze alle prikkels weer afvoeren en zichzelf beschermen. Energetisch reinigen zorgt er voor dat alle negatieve en zware energie wordt losgelaten. Vervolgens wordt er positieve, warme energie teruggegeven aan het kind. 

Na uitwisseling van energie met een ander hoort de energie weer terug te komen bij jou. Heb je klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, stemmingswisselingen, uitputting, jezelf slap voelen. Dan zou het goed kunnen dat je last hebt van energetisch leeglopen. Wanneer een stuk van jouw energie blijft kleven aan de ander, verlies je energie. 

Als je last hebt van energetisch vervuilen neem je overtollige energie van andere over in jouw eigen systeem. Het is belangrijk dat je goed geaard bent om deze overname te voorkomen. Sta in verbinding met je eigen kracht en handel hier ook naar. Doormiddel van energetisch reinigen ontstaat er weer balans in ons eigen systeem.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!