Neutrale badolie

Neutrale bad olie gebruik je in combinatie met een aantal druppels etherische olie naar keuze. Door middel van een voetenbadje na een drukke dag, voor het slapen, krijgt je lichaam de mogelijkheid om alle emoties en spanningen los te laten. Onverwerkte emoties, spanningen kunnen namelijk voor (lichamelijk) klachten zorgen.  Lees een boek tijdens het voeten bad of luister naar muziek. Leg je telefoon weg en kijk geen tv, dan je optimaal loslaten. 

Hoe werkt het?

Maak een voetenbadje van lauwwarm water. Meng twee tot drie druppels etherische olie naar keuze met een eetlepel neutrale badolie.

Neutrale Jojoba olie

Je kind zit niet lekker in zijn eigen vel? Wilt alles goed doen en de lat (te) hoog leggen? Heeft last van slaapproblemen? Je loopt over van stress en spanning? Jojoba olie in combinatie met etherische olie is een vorm van aromatherapie met een therapeutische werking met het doel ons zelfhelende vermogen activeren. Via de voeten komt de Jojoba olie ons systeem binnen wat verstoringen en klachten doet verdwijnen. Door op een warme en liefdevolle manier de Jojoba olie toe te passen op de voeten, versterkt de aarding en gronding. Om de Jojoba olie geschikt te maken voor alle leeftijden, maak ik gebruik van een dosseringsschema. Het is mogelijk om de neutrale Jojoba olie los te kopen en zelf te mengen met de etherische olie. Ook is het mogelijke om je wensen en behoeftes door te geven, dan zal ik de Jojoba olie voor je op maat mengen. Nadat de olie gemengd is zal ik er een etiket sticker op plakken met daarop de naam van de gemengde etherische olie. 

Hoe werkt het?

Jojoba olie breng je aan onder beide voeten voor het slapen gaan. Na 3 weken smeren is er een week rust om het zelfhelende vermogen de ruimte te geven. Na de week rust ga je wederom verder met 3 weken Jojoba olie aanbrengen onder de voeten. Let op, de olie kan je voeten glad maken. Fijn om even sokken aan te doen na het smeren.