PRaktijk het Geheel

Tarieven

Holistische massage

Holistische massage voor ouder of kind

Een holistische massage van 45 minuten waarbij hoofd, buik en voeten worden gemasseerd om te ontspannen, lichaamsbewustzijn te creëren en ons systeem in werking te zetten. Een manier om stress te verminderen en balans te creëren.

€ 25

Babymassage

In 3 lessen van 45 tot 60 minuten leer ik je hoe je een volledige babymassage aan je baby kan geven. Ook leer je lichaamstaal van je kindje, informatie over de hechting, basisbevestigend dragen. De cursus babymassage vindt niet plaats in een groep maar privé Op deze manier kan de baby goed geobserveerd worden en er in worden gespeeld op de behoeftes. De cursus kan thuis gegeven worden of in mijn praktijk in Hellevoetsluis. Er zijn 2 cursussen babymassage en een laagdrempelige kennismaking. Ook is een losse babymassage mogelijk. 

Kennismaking

1 les van 30 minuten om te kijken of de volledige cursus babymassage iets voor jou en je baby is. Hierin worden een aantal technieken besproken.

€ 40

Cursus baby massage - Basistechnieken

Tijdens deze cursus leg ik de 19 basistechnieken van babymassage uit, zodat jij een volledige babymassage kan uitvoeren bij je baby. Deze cursus is zowel theoretisch als praktisch, waarbij de geleerde basistechnieken direct toegepast worden op de baby. Deze technieken zullen behandeld worden over 3 gelegenheden van elk maximaal 60 minuten afhankelijk van de behoefte en mogelijkheden van de baby,  

€ 100

Cursus baby massage - Op maat

Cursus babymassage – Op Maat is een aanvulling op de cursus babymassage – Basistechnieken. Tijdens deze cursus kijken we naar de behoeftes van jouw baby. Heeft je baby last van darmkrampjes? Dan zullen we hier dieper op in gaan. Of heeft je baby last van overstrekken of een voorkeurshouding? Geef van te voren zeker aan waar je behoeftes/verwachtingen liggen, hier kunnen we dan tijdens de lessen rekening mee houden. 

€ 130

Laten masseren van je baby

Wil jij dat jouw baby ontspannen gemasseerd word of een massage ontvangt tegen bijvoorbeeld darmkrampjes zonder verdere uitleg of een cursus, dan is dit uiteraard mogelijk. Vooraf zal met de ouders besproken worden welke massage het best aansluit bij de behoeftes van de baby.

€ 50

* Prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding ter hoogte van 0.19 euro per kilometer.

Is een cursus babymassage of een holistische massage niks voor jou maar kent je wel iemand die hier interesse of baat bij heeft?

Bij praktijk Het Geheel bieden we ook cadeaubonnen aan voor een bedrag naar keuze. Leuk om als cadeau te geven of te ontvangen! Ook leuk in combinatie met een fijne babymassage olie. Wil je meer weten? Of een cadeaubon bestellen? Neem gerust contact met mij op door middel van een mail naar praktijkhetgeheel@gmail.com of bel/whatsapp naar 06-23838288. Ik help je graag verder!

20220224_155044 (1)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!