HOLISTISCH THERAPEUTISCH KINDERCOACH

Holistisch werken

Waarom begrijpt niemand mij?

Je kind is boos en verdrietig, heel de dag door heeft hij last van verschillende emoties door elkaar. De lelijke woorden vliegen over tafel met de nodige handgebaren. Boos en schreeuwend rent hij naar boven, naar zijn kamer. Daar is het veilig en rustig. Tranen en boosheid van je niet begrepen voelen. Waarom snapt de juf of meester mij niet? Waarom krijg ik altijd de schuld? Waarom voel ik mij zo?

Daar sta je dan als ouder, verdrietig en machteloos. Een verschrikkelijk gevoel. Misschien heb je zelf wel terug geschreeuwd omdat de woorden te pijnlijk waren. Gehuild omdat je niet weet wat je moet doen. Wat doe ik nou verkeerd vraag je jezelf af? Waarom is hij altijd zo boos en verdrietig en waarom lukt het mij niet om hem te helpen. Het eindigt in een oneindige strijd. Diep van binnen voel je de pijn en wil je hem graag helpen, maar hoe?

Is dit alles voor jou herkenbaar? Een holistisch kindercoach kan jou hierbij helpen. Bewustwording creëren in de gezinsdynamiek. Kijken naar het geheel en de rust weer terugbrengen, door middel van verschillende liefdevolle methodieken. Dit proces zal met het gehele gezin aangegaan worden, maar hoe gaat dit holistische proces in zijn werk?


Wat is Holistisch?

Holistisch komt van het Griekse woord Holos wat geheel betekent. Alles is met elkaar in verbinding, het lichaam, denken, gevoel en energie. Een klacht staat nooit los. Door onbalans in ons lichaam ontstaan er bepaalde klachten en/of gedragingen. Denk hierbij aan buikklachten, onrust, boosheid, hoofdpijn, bedplassen enzovoort.

Als holistisch kindercoach kijk ik naar de oorsprong van de klacht. Door middel van verschillende liefdevolle methodes zoals aromatherapie en holistische massage creëren we weer balans en verbinding. Omdat ieder persoon uniek is, heeft iedereen ook een eigen methode nodig. De coaching wordt aangepast op de behoeftes van het kind. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op!